Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENSALG.DK ejes af affaldsselskabet KARA/NOVEREN I/S, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde, CVR: 13 50 74 06.

Telefon: 46 34 75 00.
E-mail: info@karanoveren.dk

Når du afgiver en ordre i GENSALG.DKs webshop, modtager du umiddelbart derefter en automatisk genereret ordrebekræftelse på den e-mail adresse, du har oplyst. Når varen er klar til afhentning, modtager en e-mail med information om at dine varer er klar til afhentning. Du er selv ansvarlig for afhentning af varer(ne) på den dertil angivne adresse. Afhentningssted vil være synlig på ordrebekræftelsen samt under de enkelte varer. Vi gør opmærksom på at der kan være forskellige afhentningssteder!

Aftaler i webshoppen indgås på dansk.

Betaling

GENSALG.DK modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mobilepay. Betaling vil blive trukket på din konto, når varerne er afhentet på genbrugspladsen. Husk at medbringe din bekræftelsesmail (den mail du har modtaget hvor der står at varerne er klar til afhentning) når du skal afhente varen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

GENSALG.DK bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Afhentning

Når du bestiller en vare hos GENSALG.DK skal du selv afhente den. Ved hver enkelte vare er skrevet, hvor du skal hente varen henne. Det er vigtigt du medbringer den afhentningsbekræftelse du har modtaget på mail i udprintet form eller på en telefon/tablet.

Vi gør opmærksom på at du skal have afhentet dine varer senest 14 dage efter du har afgivet ordren på vores hjemmeside. Odrer kan ikke afhentes samme dag som de er afgivet.

Du kan først afhente din ordre i ovennævnte tidsrum når du har modtaget en bekræftelse på at din ordre er behandlet. Behandlingstiden er 1-2 dage.

Køber er selv ansvarlig for afhentning af varer. Varerne kan afhentes hver fredag, lørdag og søndag i tidsrummet 9:30-17:30 på følgende adresse(r):

Torkilstrup, Lejre:                                  Roskilde:
Landevejen 75                                                 Vestre Hedevej 32
4060 Kirke Såby                                             4000 Roskilde

Vi gør opmærksom på at de enkelte varer kun kan afhentes det sted der står skrevet under varebeskrivelsen!

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Køber står for returnering ved afhentningssted i det angivne åbningstidspunkt. Såfremt du returnerer varen, skal det ske på den genbrugsplads hvor du har afhentet varen inden for ovenstående tidspunkt.

Vi modtager ikke varer returneret via postforsendelse.

Refusion

Ved tilbagebetaling af købsbeløbet, tilbagebetales dette elektronisk.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Perioden regnes fra den dag, hvor du afhenter varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du har selv ansvar for at møde op på det afhentningssted du har hentet varen, og returnere den.

Køber står for returnering ved afhentningssted i det angivne åbningstidspunkt. Såfremt du returnerer varen, skal det ske på den genbrugsplads hvor du har afhentet varen inden for ovenstående tidspunkt.

Fortrydelse skal anmeldes til GENSALG.DK senest 14 efter afhentning. Herefter skal varen efter 14 dage returneres til den pågældende afhentningssted.
Du bedes fremsende den fortrydelsesblanket du har modtaget med din ordrebekræftelse, den kan også downloades her.

Vi modtager ikke varer tilbageleveret via postforsendelse.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@gensalg.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Personoplysninger

KARA/NOVEREN I/S er dataansvarlig for de personoplysninger du giver os i forbindelse med købet. Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt af vores medarbejdere.

KARA/NOVEREN I/S har ikke adgang til dine betalingskortoplysninger, idet disse indtastes direkte på en krypteret betalingsside.

I henhold til persondataloven har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Du kan altid kontakte os på ovennævnte kontaktoplysninger hvis du har spørgsmål til dette.

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos DanDomain.dk. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart.
Personoplysningerne registreres hos KARA/NOVEREN I/S.

KARA/NOVEREN I/S er dataansvarlige.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer KARA/NOVEREN I/S, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

KARA/NOVEREN I/S opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
KARA/NOVEREN I/S transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i webshoppen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gensalg.dk

 

 

Version 1 – juli 2016.